Autor: Corina S.
Datum: 01.07.04 23:00
Hallo Melania, hallo Margareta
multumesc mult pentru retete. Abea acum am ajuns sa le citesc, fiindca am fost in concediu. Mai am o intrebare: ce branza de vaci folositi, de aia mai cremoasa, mai grasa, sau Magerquark? Unii cica cumpara "Schichtkäse", iar altii Hättenkäse, aia cu zgruntzuri, sau amesteca Philadelphia cu branza de vaci in prajituri de ex. Aveti vreo recomandare speciala pentru mine in acest sens?
Na, pana nu-mi da in cap MOD-ul, hai sa traduc si pe nemteste, pentru toata lumea:
Hallo Melania,
vielen Dank für die Rezepte. Bin erst jetzt dazugekommen sie zu lesen, weil ich im Urlaub gewesen bin. Ich habe noch eine Frage: welcher Quark wäre empfehlenswert, der fettere, cremigere, oder doch lieber Magerquark. Manche nehmen z.B. für Käsekuchen auch Schichtkäse oder Hüttenkäse oder mischen Philadelphia in den Quark. Gibt es einen solchen Geheimtipp?
Vielen Dank und liebe Grüße
Multe multumiri si salutari amicale
Corina
PS: Werde berichten, wenn mir die Papanasi gelungen sind. Habe noch nie welche gemacht, aber in Rumänien esse ich sie immer gerne.
PS: Am sa relatez cum mi-au reusit papanasii. Inca n-am facut niciodata, dar ii mananc cu pare placere ...
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