Autor: Kätzchen
Datum: 10.05.04 12:35
Langosch mit Käse
Aus eine Tasse Milch, 2 Eier, 2 EL Schmalz, Mehl und Hefe wird ein Teig gemacht. Den Teig ruhen lassen damit er aufgeht, und dann ausrollen, grosse Rechtecken davon schneiden (ungefähr wie eine Hand gross)und mit Käse füllen. (was am besten schmeckt....)Dann die Langosch im heissem Öl oder Fett tauchen und braten.
Langosi cu branza
Se face un aluat dospit din faina, 1 cana cu lapte, 2 oua, 2 linguri de untura si maia- (drojdie desfacuta in putin lapte caldut, cu putin zahar, frecata cu faina si pusa la crescut) .
Dupa ce a crescut aluatul, se intinde o foaie si te taie dreptunghiuri late cat o palma de om mare, se umplu cu tot felul de branzeturi. Se prajesc cufundate in untura sau ulei.
|
|